Így látták…

ofkse_logoA Sport36-Komló – Orosházi FKSE-LINAMAR bajnoki találkozó után adtak rövid nyilatkozatot a sajtó munkatársainak a két csapat képviselői.

Buday Dániel: – Közeledünk az idény vége felé, mentálisan és fizikálisan is fáradtak már a játékosok. Ma a küzdelem és nem a szép játék dominált a mérkőzésen. Bár az első félidő nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, a másodikban volt esélyünk, amikor beállt a döntetlen körüli eredmény. Ebből a Komló tudott jobban kijönni, s megnyerte a mérkőzést.

Herjeczki Balázs: – Olyan szituációkban vétettünk hibákat a mérkőzésen, melyet előtte megbeszéltünk, ami ellen felkészültünk. Sajnos nem úgy alakultak számunkra a dolgok, ahogy szerettük volna. Leginkább a mérkőzés elejét rontottuk el, amibe talán belejátszott a hosszú út is. Ha ezeken a hibákon változtatni tudunk, akkor a végén mi jöhetünk ki győztesen az ilyen mérkőzésekből.

aaa

Szkokán Szabolcs, Kilvinger Bálint, Buday Dániel és Herjeczki Balázs (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Kilvinger Bálint: – Mindkét félidőt hasonlóképpen kezdtük. Nem tudtuk felvenni azt a ritmust. Ebből a szempontból nem jött jól a szünet, mert a második félidő elején sem úgy kézilabdáztunk, ahogy kellene. Az okok egyike nálunk is az, hogy a szezon vége közeledik, és fáradtabbak a játékosok. A küzdőszellemmel nem volt probléma, de sok hibát követtünk el ahhoz, hogy ne ilyen jellegű mérkőzést játsszunk. A lehetőségünk meg lett volna, hogy ne ilyen életveszélyes végjátékba menjünk bele, de a legfontosabb, hogy megszereztük a két pontot.

Szkokán Szabolcs: – A csapatunk a szívét, lelkét kitette a pályára, ezáltal sikerült bebiztosítani a győzelmet. Ahogy már hallottuk Kilvinger Bálinttól, az első- és a második félidő eleje egy kicsit vontatottabbra sikerült.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.