Biztos győzelem a Békéscsaba ellen

ball17_01Az NB II-es bajnokságban szereplő U23-as gárdánk itthon tartotta a pontokat vasárnap este. Fontos sikert ért el a zöld-sárga csapat.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Békéscsabai BDSK 40-28 (20-16)

NB II-es bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, vezette: Fogl, Tomkovics. Orosháza: Nagy 5, Zvolenszki 1, Sándor 4, Kovács 2, Novák 1, Bella 12, Wágner, Zalai 8, Pásztor, Simon 5, Majdán, Blaskó 2. Edző: Bárány Zsolt.

Március 26-án, 18 órától hazai pályán folytatta a bajnokságot Bárány Zsolt vezette U23-as csapatunk, érkeztek a békéscsabaiak. Az első 15 perc vegyes képet mutatott: nem tudtuk felvenni a ritmust a számos rutinos játékost sorai közt tudó vendégekkel, akik lassították, tördelték a játékot. Jól játszottak beállóból és átlövésekből is. A félidő második 15 percére kapta magát össze az orosházi csapat, felébredt a társaság és a több lerohanás-gólnak köszönhetően már biztosabb előnnyel mehettek szünetre a mieink.

A második félidőben magabiztos képet mutatott az orosháziak játéka, és az ellenfél is fáradni látszott. Fokozatosan nőtt a különbség a két csapat között, a végére magabiztos sikert ért el a helyi alakulat.

Bárány Zsolt edző: – Nagyon jól jött az újabb győzelem a csapat tartásának. Nem merem teljes bizonyossággal kijelenteni, hogy kijöttünk a gödörből, de legalább az akarat megvan hozzá.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.