Győzelemmel kezdtek a serdülők

_ball03Pásztor István edző legénysége a sereghajtó Cegléd együttesét fogadta csütörtökön délután az Eötvös-csarnokban. Kiegyenlített első félidő után végül magabiztos hazai győzelem született.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Ceglédi KKSE 26-18 (10-9)

Kiemelt Serdülő Bajnokság, Orosháza, 39 néző. V.: Andó, Tárnyik. Orosháza: Mészáros, Varga (kapusok) – Kiss Axel 5, Curpás 4, Andrikó 5, Julan, Eperjesi 7, Szemenyei 1, Árus 1, Szabó D. 1, Patakfalvi, Hegedűs, Dobrai 1, Tatai 1, Garai. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 2, ill. 6 perc. Hétméteresek: 0/0, ill. 5/4.

Pásztor István: – Rövid alapozás után megkezdtük a Kiemelt Serdülő Bajnokság tavaszi szezonját. Sajnos ismét nem voltak jók az előjelek, mert a járványok miatt kissé megtizedelve léptünk pályára. Nagyon jó második félidei játékkal végül sikerült megnyernünk a mérkőzést. A jövőben sokkal koncentráltabban és kevesebb hibával kell játszanunk az első félidőben, mert egy komolyabb csapat ellen sokkal nehezebb lesz javítanunk, illetve talpra állnunk. Nem volt igazi az összhang a védelmünk és a kapusaink között, de gratulálok a csapatnak, sikeresen hoztuk az első mérkőzést, csak így tovább.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.