U12: az élen zárták az alapszakaszt

kidball_2Az Orosházi FKSE U12-es együttese január 8-án, vasárnap már pályára is lépett a Badó László utánpótlás régió “B” csoportjában. Kovács Attila edző csapata száz százalékos teljesítménnyel nyerte meg az alapszakasz küzdelmeit.

Vasárnap Ásotthalmon lépett pályára az orosházi U12-es gárda. A gyerekek immár 12. mérkőzésüket nyerték meg sorozatban, így az élen végeztek csoportjukban.

Imponáló eredménnyel zárta a csoportküzdelmeket Kovács Attila legénysége

Imponáló eredménnyel zárta a csoportküzdelmeket Kovács Attila legénysége

Orosházi eredmények:

FKSE-Kiskunmajsa – Orosházi FKSE 6-18 (1-14)
Orosháza: Árus B. 4, Benkő B., Bódai Sz. 3, Borbély L. 6, Fekete M. Furka Zs. 3, Jancsik Barnabás 1, Jancsik Bendegúz 1, Machan Z., Molnár M., Molnár V., Pukánszki.

Orosházi FKSE – Makói KC 28-6 (11-2)
Orosháza: Árus B. 3, Benkő B. 1, Bódai Sz. 5, Borbély L. 9, Fekete M. Furka Zs. 6, Jancsik Barnabás 2, Jancsik Bendegúz, Machan Z. 2, Molnár M., Molnár V., Pukánszki.

A góllövőlistán is előkelő helyeken szerepelnek az orosházi fiúk

A góllövőlistán is előkelő helyeken szerepelnek az orosházi fiúk

Kovács Attila edző: – Veretlenül, vesztett pont nélkül nyertük meg a csoportunkat, amire büszkék vagyunk, szép teljesítménynek tartom. Az utolsó két meccsünket is nagy különbséggel nyertük, de a játékunk nem tetszett, védekezésben és támadásban is sokat kell még tanulnunk, hogy tavasszal felvegyük majd a versenyt a Dél-Alföld legerősebb csapatai ellen.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.