Új év, új remények – 4. rész

mitvar_4Játékosainkat megszólaltató sorozatunk soron következő részében a fiatal Bella Csaba – Zvolenszki Attila – Döme Szabolcs trió válaszolt a már jól ismert kérdésre: ki mit vár a közelgő tavaszi bajnoki szezontól?

Bella Csaba:
– Nem sok időnk van felkészülni, de a többi csapatnak is ugyanennyi idő áll rendelkezésre. A cél kihozni a maximumot! A tavaszi szezont illetően nehéz, szoros meccseket várok, a sorsunk a kezünkben van és mindent meg szeretnénk tenni a jó eredmény elérése érdekében. A csapat morálja minden téren nagyon jó! Nem utolsósorban a szurkolók támogatására hatalmas szükségünk van, hiszen értük játszunk, természetesen a támogatást jó játékkal és győzelmekkel szeretnénk meghálálni itthon és idegenben egyaránt.

Zvolenszki Attila:
– Először is szeretnénk minél jobban felkészülni a tavaszi szezonra és jobban teljesíteni mint az eddigiekben – akár csapatjátékban, akár a saját posztomon. Másodszor szeretnénk minden hazai meccset megnyerni és idegenben is pontokat elcsípni, méltó ellenfelei lenni az élmezőnyös csapatoknak és persze a szurkolókat is szeretnénk elkényeztetni a jó játékkal.

Döme Szabolcs:
– Ahogy sokan megjósolták év elején, hogy kiegyensúlyozott, nehéz bajnokság lesz, ez így is lett. Sajnos eddig nem nekünk jött jól ki a lépés, de az őszi szezon végére sikerült összeszednünk magunkat. Remélem a tavaszi szezont ezzel a lendülettel tudjuk kezdeni, előrébb lépni a bajnokságban és minél tovább jutni a ligakupában.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.