Így látták…

ofkse_logoA Csurgói KK – Orosházi FKSE-LINAMAR bajnoki találkozó után adtak rövid nyilatkozatot a sajtó munkatársainak a két csapat képviselői.

Buday Dániel: – Először is gratulálok a Csurgó csapatának. Azt kértem a srácoktól, hogy adjanak ki mindent magukból, ezzel többé kevésbé elégedett voltam, negyven percig tartottuk magunkat és nyílt volt a párharc. Utána viszont súlyos egyéni hibák miatt elhúzott a Csurgó és magabiztosan nyerte meg a mérkőzést. Az előző két találkozónk nagyon fontos volt, azokat megnyerte a csapat. Dolgozunk tovább, van még mit javítani. Egyelőre bíztatóak a jelek, de nagyon sok kemény mérkőzés vár ránk. Jót fog tenni a téli szünet a számunkra.

Németh Gábor: – Én is gratulálok a Csurgónak. Negyven percig nagyon jól játszottunk, 2-3 gólon tudtunk maradni, de aztán történtek olyan egyéni hibák, amelyekből a Csurgó gyors gólokat tudott szerezni, ezáltal pedig meg is tudtak lépni. Mégegyszer gratulálok nekik!

Ném

Németh Gábor, Buday Dániel, Sótonyi László és Pordán Bálint (Fotó: CSKK)

Sótonyi László: – Több okból is nehéz mérkőzésre készültünk. Az egyik az volt, hogy az Orosháza két győzelemből, nagy lendülettel és önbizalommal érkezhetett, mi pedig egy kevésbé sikeres mérkőzés után, nehéz sorozat végén vártuk a találkozót. Egy-két emberen már nagyon érződött is a fáradtság, midezek ellenére mindenki kivette a részét a munkából, ezáltal tudtam is cserélni, és amikor sikerült felpörögnünk akkor pedig meg is tudtuk nyerni a mérkőzést. Az Orosháza a taktikájával, a játékával maximálisan arra késztettett minket, hogy hatvan percig küzdjünk, hajtsunk és így egy jó mérkőzést játszottunk. Ehhez gratulálok mind az edzőjüknek, mind pedig a játékosaiknak! Szeretnék gratulálni a saját csapatomnak is, hiszen ismét megmutatta, hogy van karaktere és a nehézségek ellenére is magabiztosan tudott nyerni.

Pordán Bálint: – Szeretnék én is gratulálni az Orosházának, de természetesen a saját csapatomnak is jár a gratuláció! Szerdán Budakalászon vereséget szenvedtünk, ez úgy gondolom, hogy benne volt még a csapatban. Ez az első félidőben látszott is, idegesebbek voltunk, támadásban és védekezésben sem voltunk elég türelmesek. A második félidőben feljavultunk, főleg védekezésben, és ebből könnyű gólokat tudtunk szerezni, ez okozhatta a végén a különbséget.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.