NB I ifi: jól küzdöttek a srácok

cs_ifiEnnek ellenére nem sikerült a győzelem Csurgón, elsősorban az emberelőnyös helyzetek kihasználásával akadtak gondok. NB I-es ifjúsági csapatunk találkozójáról adjuk a részleteket.

Csurgói KK – Orosházi FKSE-LINAMAR 24-21 (12-5)

NB I-es ifjúsági bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Csurgó, Városi Sportcsarnok, 70 néző. Vezette: Csányi, Zörgő. Orosháza: Majdán, Boldizsár (kapusok), Sütő 8, Szabó 3, Zvolenszki 1, Wágner 1, Kiss Axel 4, Czurpás 2, Csányi R. 2, Kollár, Deák, Csányi Z. Megbízott edző: Jámbor-Kardos Viktor. 

Szűk kerettel, 12 játékossal utazott Csurgóra szombaton NB I-es ifjúsági csapatunk, amely ezúttal Jámbor-Kardos Viktor edző vezetésével igyekezett begyűjteni a bajnoki pontokat. Már az első félidő felénél akadt gondunk: Zvolenszkit piros lappal állították ki, ami megzavarta a csapatot, nem ment úgy a játék, ahogyan megszokhattuk. Hétgólos előnyre tettek szert a vendéglátók az első 30 perc végére.

Stabilabb védekezés szorosabb eredményt hozott volna (Fotó: CSKK)

Stabilabb védekezés szorosabb eredményt hozott volna (Fotó: CSKK)

Innen vágtunk neki a második játékrésznek, ami már jóval biztosabb játékot hozott a mieinktől. Fokozatosan zárkóztak a srácok, teljesen azonban nem tudták ledolgozni a hátrányt. A legfőbb probléma az volt, hogy nem ment az emberelőnyös helyzetek kihasználása, volt, hogy hármas emberelőnyben sem sikerült bevenni a csurgóiak kapuját.

Mindezek ellenére elmondható, hogy jól küzdöttek a fiatalok, mindenki megtette a tőle telhetőt a hétvégi bajnokin. Egy, a mutatottnál stabilabb védekezés szorosabb találkozót is hozhatott volna.

Jámbor-Kardos Viktor: – Első NB I-es ifjúsági mérkőzésemen elégedett voltam mind akarásban, mind taktikai fegyelemben nézve a csapatot.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.