Szikháton jártunk, adományt vittünk

menhely_1Mozgalmas hét van klubunk mögött, nem csak a mérkőzések tekintetében. Csütörtökön a Magyar Máltai Szeretetszolgálat akciójához csatlakoztunk, és tartós élelmiszerekkel segítettük a rászoruló családokat. Pénteken az orosházi Szikhát kutyamenhelyre vittünk adományt.

Felnőttcsapatunk több tagja is nagy állatbarát, az ő felvetésük volt: nyújtsunk segítő kezet a gazdátlan orosházi kutyáknak. Felvettük a kapcsolatot az Orosházi Állat- és Természetvédő Közhasznú Egyesülettel, mely az év végi időszakban is több akciót hirdetett a Szikhát menhelyen élő kutyák életkörülményeinek javítása érdekében.

December 16-án délután látogattunk ki a Dózsa György út végén található állatotthonba, felnőttcsapatunk tagjaihoz csatlakozott Bojtor István alpolgármester is. A menhelyet működtető állatvédők kérésének eleget téve jó minőségű kutyatápot vittünk, több mint 40 kg-ot a szerető gazdára, gondoskodásra vágyó kutyáknak.

Jó

Minden segítség jól jön a gazdátlan ebeknek

Nagy örömmel érkeztünk, és nagy örömmel fogadtak minket. Megtudtuk, a Szikhát menhelyen mintegy 200 otthontalan ebről gondoskodnak az orosházi állatvédők. A feladat nem egyszerű, főként a hideg, téli hónapokban, bízunk abban, adományunk hozzájárult az eredményes feladatellátáshoz.

Az OrosCafé írja, az állatmenhely számára minden segítség jól jön: a kutyatáp, játékok, tisztítószerek gyorsan fogynak, elkel az utánpótlás. Sétáltatni, simogatni is lehet a kutyusokat, nagy örömet adhatunk. Aki pedig anyagilag támogatná az állatvédőket, megteheti a 11733041-20038069-es számlaszámon.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.