Pontatlan játékkal zártak a serdülők

ball_50Az esztendő utolsó bajnoki mérkőzését vívták Pásztor István serdülői a Kiemelt Bajnokságban. Sajnos balszerencsésen sikerült a búcsú, a fiúk egyetlen góllal maradtak alul a Debrecen csapatával szemben.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Debreceni SC-SI 23-24 (11-12)

Kiemelt Serdülő Bajnokság, Orosháza, 47 néző. V.: Lengyel, Sebestyén. Orosháza: Boldizsár, Mészáros, Varga (kapusok) – Kiss Axel 6, Curpás 4, Andrikó 2, Kurta 3, Csányi R. 2, Tatai, Markó, Garai, Eperjesi, Szemenyei 1, Árus 2, Dobrai, Szabó 3. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 2, ill. 2 perc. Hétméteresek: 0/0, ill. 3/1.

Pásztor István: – Ismét egy ritka alkalom, 16 fővel tudtuk nevezni a csapatot, a bajnokságban csupán három ilyen mérkőzésünk volt. De lehet, hogy ez nem jó ómen a találkozó eredményessége szempontjából, talán kevesebben többek vagyunk. Sajnos a meccs elején megbeszélteket, illetve a taktikai utasításokat a srácok most nem hajtották úgy végre, mint a legutóbbi mérkőzésen, ezért negyon pontatlanok voltak a támadásaink, nagyon sok technikai hiba volt. Várom azt az időszakot, amikor legalább kétszer meg tudjuk ismételni a jó teljesítményt. Most egy hosszabb szünet következik, január közepén folytatjuk a bajnokságot hazai mérkőzéssel, addig egy rövid pihenő és rövidebb alapozás vár még a srácokra. Van mit dolgoznunk és bízunk benne, hogy tavasszal sokkal sikeresebbek leszünk. Köszönjük a nézőknek a biztatást.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.