Adni öröm! – Karitatív akcióban az OFKSE

maltai_smA helyi rászoruló, nélkülöző családoknak gyűjt adományokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, csütörtök délelőtt klubunk is csatlakozott a jótékony felhíváshoz.

Tészták, étolaj, konzervek, tartós élelmiszerek – néhány abból az adományból, melyet december 15-én az Orosházi FKSE nevében adott át felnőttcsapatunk néhány játékosa a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi képviselőinek.

(Fotók: Domján Róbert)

Tartós élelmiszerek kerültek az adománykosárba (Fotók: Domján Róbert)

Az OrosCafé írja, hogy a Magyar Máltai Szeretetszolgálat orosházi csoportja idén is megszervezi Adni öröm! elnevezésű élelmiszergyűjtő akcióját. A helyi önkéntesek december 15-től, a SPAR áruházban gyűjtik az adományokat. Elsősorban tartós élelmiszereket (liszt, cukor, tészta, olaj, konzervek, édesség) várnak a felajánlóktól.

– Fontos egyesületünk számára a társadalmi szerepvállalás. Számos olyan eseményünk, tevékenységünk volt idén is, amelyek ezt mutatják. Az ünnepvárás időszakában is csatlakozunk a karitatív kezdeményezésekhez, hogy minél többeknek legyen örömteli karácsonya. Sokat kapunk az orosháziaktól egész évben, igyekszünk lehetőségeinkhez mérten adni is – emeli ki klubunk elnöke, Vajer Tamás.

aaa

Fontos egyesületünk számára a társadalmi szerepvállalás

Az OFKSE adományát a helyi szervezet képviselője, Frankó Attila köszönte meg vezetőedzőnknek, Buday Dánielnek.

Az Adni öröm! akció országos kezdeményezés, azonban a városban gyűjtött adományokat az Orosházán élő, nélkülöző családok és rászorulók között osztják ki.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.