Utánpótlás villámtorna Békésen

kid_01U9-es és U10-es együtteseink szombaton Békésen léptek pályára. Két korosztályban három-három csapat: az Algyő, a Békés és az Orosháza gárdája mérkőzött meg egymással.

U9

Békés-Drén KC – Orosházi FKSE 13-10 (9-7)
Orosháza: Szénási Álmos, Kiss-Horváth Kende, Fehér Attila, Nagy Dávid, Machan Zoltán, Pásztor Kornél, Pásztor Zalán, Pásztor Zsombor.

Orosházi FKSE – ContiTech FKSE-Algyő 9-4 (7-2)
Orosháza:
 Szénási Álmos, Kiss-Horváth Kende, Fehér Attila, Nagy Dávid, Machan Zoltán, Pásztor Kornél, Pásztor Zalán, Pásztor Zsombor, Skorka Áron, Szabó Máté, Kőrösi Richárd, Prozlik Patrik, Sóki Csanád.

Békés-Drén KC – ContiTech FKSE-Algyő 15-6 (9-3)

Kósa Balázs edző: – Mindkét mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket. A védekezésünk megint jól működött, támadásban tovább kell javulnunk. Örülök, hogy több U7-es játékos is tudott játszani.

U10

Békés-Drén KC – Orosházi FKSE 22-15 (15-8)
Orosháza: Tóth Nándor, Szilasi-Horváth Márk, Janowszky Soma, Szénási Vendel, Horváth Péter, Molnár Zsombor, Gelegogya Bence, Patakfalvi Márton, Császár Áron, Szabó Márk, Bagi Valentin, Somogyi Szabolcs, Kiss-Horváth Bence, Tompa Bence.

Orosházi FKSE – ContiTech FKSE-Algyő 14-10 (5-7)
Orosháza:
Tóth Nándor, Szilasi-Horváth Márk, Janowszky Soma, Szénási Vendel, Horváth Péter, Molnár Zsombor, Gelegogya Bence, Patakfalvi Márton, Császár Áron, Szabó Márk, Bagi Valentin, Somogyi Szabolcs, Kiss-Horváth Bence, Tompa Bence.

Békés-Drén KC – ContiTech FKSE-Algyő 19-15 (8-9)

Jámbor-Kardos Viktor edző: – Az első mérkőzésen megmutatkozott az, hogy ha valaki edzésen elvégzi a munkát, annak van eredménye, mi ezt csak az elmúlt 3 hónapban tettük meg, így időre van még szükségünk hogy felvegyük ezt a ritmust! A második mérkőzésen nagyot küzdöttünk és megmutatták a fiúk hogy a motivációjuk megvan ahhoz hogy nagyon gyorsan bepótolják lemaradásukat! Külön köszönet Tóth Attila játékosomnak hogy az utolsó pillanatban eltudott jönni velünk!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.