Pénteken jön a Cegléd, győzne a Jordovic-legénység

vladanjordovic_16_smJavítana az Eger ellen mutatott játékon, és bár a feladat nagyon nem egyszerű, a sikert tűzte ki felnőttcsapatunk a december 2-i bajnokin.

Hosszú hetek után ismét hazai mérkőzés következik az élvonalban, péntek este lép pályára felnőttcsapatunk az Eötvös-csarnokban, Jordovic mester szerint koncentráció és jó helyzetkihasználás szükséges.

– Először is szeretném megköszönni azoknak a szurkolóknak, akik Egerben is támogattak bennünket. Sajnálom, hogy nem mutattunk olyan játékot, amivel ezt meg tudtuk volna hálálni. Ebben és az előző szezonban is problémám, hogy néhány játékos formáját és játékszintjét egy állandó szintre hozzam a klub céljai szerint. Nem akarok a nehéz sorsolásról és sérülésekről alibiként beszélni. Abban az esetben, ha a hátramaradó húsz napban a helyzet nem javul, a szakmai és erkölcsi felelősség rám hárul, mert az egyesület ideális munkakörülményeket teremtett – szögezi le nyilatkozata elején Vladan Jordovic.

A pénteki találkozón a helyzetkihasználás és a koncentráció dönthet.
– Ami a Ceglédet illeti, a következő ellenfelünkről annyit mondhatok, hogy nagyon összeszokott gárdáról van szó, kevés változás volt a csapatban a tavalyi évhez képest. Erős egyéniségek alkotják, akik az előző körben meggyőzően, 12 góllal győzték le a Gyöngyös csapatát. Az elsődleges az, hogy a saját játékunkkal foglalkozzunk, és ha javítjuk a ziccerek helyzetkihasználását és sikerül kiküszöbölni a koncentráció visszaesését, akkor le tudjuk győzni a Ceglédet – teszi hozzá vezetőedzőnk.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – Ceglédi KKSE bajnoki mérkőzés december 2-án, pénteken 18 órakor kezdődik.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.