NB I ifi: elfáradtunk a végére

ball19A hozzáállással, küzdőszellemmel nem volt gond, a fáradtság azonban a meccs végére kiütközött. Kettővel kaptak ki a srácok Egerben.

Eger SBS Eszterházy – Orosházi FKSE-LINAMAR 31-29 (16-15)

NB I-es férfi ifjúsági bajnoki kézilabda-mérkőzés, Eger, 50 néző. Vezette: Benyusz, Gadnai.  Orosháza: Majdán, Varga I. (kapusok), Blaskó 2, Sütő 9, Szabó 4, Zvolenszki 9, Wágner L., Deák, Kollár, Németh 1, Csányi Z., Kristofóri, Kiss Axel 4. Edző: Buday Dániel. 

November 27-én utazott Egerbe NB I-es ifjúsági csapatunk, egy igazi rangadó várt a Buday Dániel vezette gárdánkra. Már az első félidőben érződött, hogy több játékosunkra is dupla terhelés hárul, az ifjúsági meccsek mellett az NB II-ben is helytállnak. A küzdőszellemmel, akaraterővel nem gond volt, kiegyenlített játék zajlott a pályán.

A második félidő is jó első 15 percet hozott, adott volt a lehetőség javunkra fordítani a meccset. Az utolsó 5-10 percet azonban már nem tudták hozni a mieink a kellő lendülettel: elfáradtak a játékosok, fejben és fizikálisan is.

A küzdeni akarással, a hozzáállással ezen a mérkőzésen sem volt gond, támadásban meg is találták a megoldásokat, azonban az egriek nagy lövőivel szemben nem tudták megoldani a feladatot, így kettővel a hazaiak javára zárult a mérkőzés.

Buday Dániel edző: – A védekezésünkön érződött a fáradtság, ennek ellenére mindenki kiadta a maximumot a mai mérkőzésen.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.