U14: elfogyott a lendület

handball_kid_smAz U14-es gyermekbajnokság I. osztályának “A” csoportjában az ötödik játéknapot rendezték vasárnap Kecskeméten. Héjja Ádám legénysége betegségek által megtizedelve lépett pályára.

Orosházi eredmények:

Orosházi FKSE – Gézengúz UKC 19-25 (8-11)
Orosháza: Jónás Balázs, Opavszki 1, Paulik (kapusok), Csizmadia, Dobrai 5, Anda 2, Szabó A., Pavuk 2, Bódai, Nadicsán 4, Bordás 2, Jónás Bence 1, Kurta R., Hegedűs, Dimák, Borbély 2.

Orosházi FKSE – Kecskeméti Sportiskola 18-27 (7-13)
Orosháza: Jónás Balázs, Opavszki 1, Paulik (kapusok), Csizmadia 3, Dobrai 2, Anda, Szabó A. 4, Pavuk 3, Bódai, Nadicsán 5, Bordás, Jónás Bence, Kurta R., Dimák, Borbély.

Héjja Ádám edző: – Sajnos minket is elért a vírusos megbetegedés és jó pár középső poszton lévő játékosunk emiatt nem tudott eljönni és nem tudta erősíteni a csapatunkat. Az első mérkőzésen a fiúk szépen tartották magukat, több szép dolgot is láthattunk tőlük, de a második mérkőzésre sajnos elfogyott a lendület és elfáradtak a srácok. Az U12-ből érkező játékosoknak, Bódai Szabolcsnak és Borbély Leventének köszönjük a segítséget, ügyesen, jól helytálltak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.