Így látták…

ofkse_logoAz SBS Eger-Eszterházy – Orosházi FKSE-LINAMAR bajnoki találkozó után adtak rövid nyilatkozatot a sajtó munkatársainak a két csapat képviselői.

Vladan Jordovic: – Az előzetesen eltervezett forgatókönyvből csak kevés valósult meg. Az első játékrészben vétett technikai hibáink miatt már a szünetre jelentős előnyt szerzett a hazai csapat. Egyre csak nőtt az egriek önbizalma, miközben mi rendre elhibáztuk azokat a lehetőségeket, amivel felzárkózhattunk volna. Nagyon tapasztalt együttessel találkoztunk, amelyet igazi versenyzők alkotnak, tudják, hogyan kell egy ilyen mérkőzést megnyerni. Gratulálok az Egernek, további sok sikert nekik a folytatásban!

Buday Dániel: – Ezúttal sokkal jobb volt az Eger, nem tehetünk mást, mint gratulálunk a győzelmükhöz. A játék minden elemében fölénk nőttek, minden elismerésem nekik.

Padla

Padla József, Tóth Edmond, Vladan Jordovic, Berta Gábor és Buday Dániel (Fotó: Zsedényi Péter – OFKSE.hu)

Tóth Edmond: – Nagyon komolyan készültünk a mérkőzésre, rengeteg videót néztünk, elemzéseket tartottunk. Az első perctől kezdve uraltuk az összecsapást. Kiválóan védekeztünk, amihez a második félidőben már jó kapusteljesítmény is társult. Emellett olyan lövőteljesítménnyel rukkoltunk elő, amilyet egri pályafutásom során én még nem tapasztaltam. Helyén kell kezelni ezt, mert tudjuk, hogy ilyen ritkán adódik. Nagyon büszke vagyok a fiúkra, remélem, hogy ebből újabb erőket tudunk meríteni a folytatásra.

Padla József: – A csapat nevében is szeretnék köszönetet mondani a szurkolóinknak, akik ismét megtöltötték a lelátót és fantasztikus hangulatot teremtettek. Óriási élmény ilyen közegben kézilabdázni. Jól védekeztünk, a kapuban ismét remek teljesítményt láthattunk, s ezúttal a támadójáték is gördülékenyen működött. Döntő jelentőségű volt, hogy emberhátrányban is folyamatosan gólokat szereztünk, így nem tudott felzárkózni a vendégcsapat.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.