KSB: érvényesült a papírforma

_ball03Az OKFSE fiataljai a Kiemelt Serdülő Bajnokságban a tabella élmezőnyében tanyázó, jó erőkből álló Balmazújváros gárdáját fogadták. Az orosházi fiúknak sajnos nem sikerült meglepetést okozniuk.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Kőnig-Trade Balmazújváros 21-38 (11-19)

Kiemelt Serdülő Bajnokság, Orosháza, 49 néző. V.: Répás, Sebők. Orosháza: Boldizsár, Mészáros, Varga (kapusok) – Tatai, Kurta 1, Markó, Patakfalvi 1, Csányi R. 5, Andrikó 6, Garai 1, Curpás 3, Kiss Axel 3, Szemenyei, Árus 1, Eperjesi, Hegedűs. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 2, ill. 4 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 0/0.

Pásztor István: – Kivételes alkalom volt, hogy 16 játékossal sikerült kiállnunk erre a mérkőzésre. Fizikálisan és játéktudásban is igen erős, a tabella második helyén álló csapattal kerültünk össze. Sajnos csapatunkból egy-két játékos úgy gondolta, hogy egyénileg is meg tudja oldani azokat a feladatokat, amiket csapatszinten kellett volna, ezért az ellenfélnek az első félidőben sikerült nagy előnyre szert tennie. A második félidőben ezt már nem tudtuk visszahozni. Bízom benne, hogy minden játékos belátja azt, hogy ez egy csapatjáték és nem egyéni sport. Köszönjük a nézőknek a biztatást.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.