Fegyelmezett játék, biztos győzelem

halas_smA szombati kiskunhalasi vendégszereplés háromgólos orosházi sikert hozott, és ebben bízik csapat és edző a hátralévő két fordulóban is. Nézzük, mi történt a november 26-i találkozón.

Kiskunhalas UKSE – OFKSE-LINAMAR U23 29-32 (13-18)

NB II-es felnőtt bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Kiskunhalas, 45 néző, vezette: Dobrovits, Tájok. OFKSE: Wágner M., Majdán (kapusok), Pásztor, Sándor 3, Zalai 6, Simon 7, Novák, Blaskó 1, Sütő 6, Szabó, Zvolenszki 5, Wágner L., Kovács 4, Deák. Edző: Bárány Zsolt.

Szombaton 17 órától Kiskunhalason lépett pályára az NB II-es felnőtt bajnokságban szereplő U23-as csapatunk, és már a találkozó elején fegyelmezett, koncentrált játékkal magukhoz ragadták a kezdeményezést a mieink. A félidő zömében egy-két gólos orosházi előnyt mutatott az eredményjelző, a szünetre – elsősorban a kiváló védekezésnek köszönhetően – sikerült ötre növelni ezt.

Szerencsére nem maradtak a fiúk az öltözőben, a második játékrészben is folytatták a jó játékot, összepontosítva, határozottan fellépve kilenc gólra is növelték a vezetést. A második félidőben gyakran tapasztalható hullámvölgy aztán ismét elérte a csapatot, így zárkózni tudtak a kiskunhalasiak, a végére azonban ez csak a kozmetikázásra volt elég. Magabiztos győzelmet ért el az U23-as gárdánk ezen a délutánon.

Bárány Zsolt edző: – Nagyon örülök annak, hogy morálisan felülkerekedtünk azon, ami az utóbbi két meccsen történt, átléptük saját árnyékunkat, és fegyelmezett játékkal begyűjtöttük a pontokat. Annak ellenére is, hogy két meghatározó játékos, Bella és Nagy nem álltak rendelkezésünkre. Az őket helyettesítők maximálisan odatették magukat, és gratulálok az egész csapatnak. Bízom benne, újabb lendületet vettünk, és a hátralévő két mérkőzésen meglesz a négy pontunk.

A folytatás:
2016.12.03. szombat 16:00 OFKSE-LINAMAR U23 – Újkígyósi KC
2016.12.08. csütörtök 13:00 Pick Szeged II. – OFKSE-LINAMAR U23

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.