Tóth Edmond: többre hivatottak az orosháziak

toth_edmondAz SBS Eger-Eszterházy együttesének vezetőedzője, Tóth Edmond a HEOL.hu-nak nyilatkozott a mindkét csapat számára igen fontos vasárnap esti találkozó előtt.

– A gálajelleg ellenére kemény, férfias csatát vívtunk hétfőn a Veszprémmel, ami sokat kivett a srácokból – emlékeztetett Tóth Edmond, az egriek vezetőedzője. – Igyekeztem úgy alakítani a heti programot, hogy vasárnapra ismét frissek legyünk, hiszen a 2016-os évből hátralévő négy mérkőzés közül az egyik legnehezebb ellenfélnek ígérkezik a viharsarki gárda. Csalóka a rivális tabellán elfoglalt helyezése, meggyőződésem, hogy a jelenlegi pozíciótól többre hivatott az OFKSE. Minden posztra rendelkeznek átlagon felüli képességű játékossal, igazán komplett együttesről beszélhetünk.

– A korábbi maródiak közül a Gyöngyösön fejsérülést szenvedett Vancsics János vélhetően visszatérhet a csapatba, ugyanakkor az agyrázkódás után pihenőre kényszerülő Kiss Gergőt nagy valószínűséggel még vasárnap sem tudjuk pályára küldeni. Komoly veszteség Geri kiesése, hiszen a védelem egyik oszlopáról beszélünk. Hiányában Dobó Zsoltra és Andrej Petrora hárul több feladat, ami magába hordozza annak a veszélyét, hogy ideje korán megfogyatkoznak az erőtartalékaink, hiszen mindkét kézilabdázót támadásban és védekezésben is szerepeltetnem kell. Fontos hazai meccs ez, nagyon értékes két pontot szerezhetünk – hangsúlyozta az egri csapat mestere.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.