Diákolimpia: irány a megyei döntő

d_olimpiaAz OFKSE serdülő, ifjúsági és junior játékosaiból álló két orosházi együttes jutott a megyei elődöntőből a döntőbe a Diákolimpia V.-VI. korcsoportjában. A Táncsics az első, a Kossuth a második helyen végzett.

November 16-án a Táncsics sportcsarnokban rendezték meg az V.-VI. korcsoportos kézilabda diákolimpia megyei elődöntőjét három csapat részvetelével. Az Orosházi Táncsics Mihály Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium együttese mellett a Gyulai Szakképzési Centrum Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiuma (az orosházi Mezgé), valamint a békési Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium gárdája lépett pályára a viadalon. A Táncsics első helyen, a Kossuth pedig a Békést legyőzve másodikként jutott a megyei döntőbe, amit november 25-én, pénteken 9:00 órai kezdettel rendeznek a Táncsics sportcsarnokban.

sdgdsg

A Táncsics megyei finalista csapata

Az elődöntőt megnyerő csapat: Kiss Alex, Kiss Axel, Kollár Nataniel, Zvolenszki Attila, Blaskó Tamás, Németh István, Eperjesi Martin, Csányi Zalán, Kristofóri Botond, Deák Péter, Simon T. Boldizsár, Rákóczi Gábor, Opavszki István, Patakfalvi Botond, Simon Róbert, Kurta Ákos. Testnevelő-edző: Pásztor István.

 

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.