NB II: ismét itthon, a listavezető jön

kunszent_logoÚjabb rangadó következik az NB II-es felnőtt bajnokságban, Bárány Zsolt jelenleg a tabella harmadik helyén álló csapata gőzerővel készül, nagyon nehéz meccs előtt a srácok. Vasárnap délután mindenkit várunk a csarnokban!

Az elmúlt hét végén küzdelmes találkozót láthatott az Eötvös-csarnok publikuma az NB II-es felnőtt bajnokságban, U23-as együttesünk kétgólos vereséget szenvedett a félegyháziaktól. Most vasárnap sem lesz könnyebb a feladat, a tabellát 14 ponttal vezető Kunszentmárton érkezik.

– A listavezető ellen lépünk pályára, mindenképpen szeretnénk javítani a múlt heti teljesítményen. Úgy vélem, ha egy koncentrált, összefogottabb, sokkal harcosabb játékot tudunk felmutatni, akkor egy nagyon kemény ki-ki meccset játszhatunk – emeli ki az esélyeket latolgatva Bárány Zsolt edző.

Megtudtuk, a csapatnál vannak sérültek, akiknek kérdéses még a játékuk, de egy biztos: minden szurkolóra nagy szükségük lesz a srácoknak, így jó szívvel invitálunk valamennyi kézilabdabarátot az Eötvös-csarnokba.

2016. november 20. (vasárnap) 14:00 óra: Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – UniTurn Kunszentmárton KSK.

 

Hajrá, OFKSE!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.