Egészségdélután Mezőhegyesen

mh_amk_300x300Tavaly novemberben hagyományteremtő szándékkal rendezte meg az Orosházi FKSE-LINAMAR és a GENERALI az első egészségnapot, melynek az orosházi Eötvös sportcsarnok adott otthont. Most itt a folytatás – ezúttal Mezőhegyesen.

November 29-én, kedden 13:00 órai kezdettel a Mezőhegyesi József Attila Általános Iskola, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola tornatermében, a Béke park 1. szám alatt rendezi az Orosházi FKSE-LINAMAR és a GENERALI Biztosító közös egészségdélutánját, megszólítva ezzel a dél-békési település apraja-nagyját.

Ezen a délutánon természetesen minden az egészséges életmód és táplálkozás, a testmozgás és sport körül forog majd. A rendezvényt a helyi mazsorettcsoport műsora nyitja, a folytatásban pedig következnek az érdekesebbnél érdekesebb programok. Minden korosztály számára lesz alkalom a testgyakorlásra, de finom és egészséges ételek elkészítésére és kóstolására is lehetőség nyílik majd az orosházi Kossuth iskola ifjú szakácsainak jóvoltából. A programot gyógytornász és masszázsbemutató is színesíti, ezen kívül az érdeklődők kipróbálhatják a legkorszerűbb kondicionáló eszközöket, például a TRX-et és társait. A rendezvényen egészségügyi tanácsadást is igénybe vehetnek a látogatók.

Az egészségdélutánon váltóverseny keretében mérhetik össze tudásukat, ügyességüket a gyerekek, az alsó- és felső tagozatos tanulók az OFKSE által felajánlott értékes díjakért szállhatnak versenybe.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.