NB II: nem sokon múlott

kkfhaza_logoRangadót rendeztek vasárnap este Orosházán, a kiskunfélegyháziakat fogadtuk az NB II-es felnőtt bajnokságban. Kiegyenlített küzdelmet láthatott a közönség, melyből most a vendégek jöttek ki jobban.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – P&P Kiskunfélegyházi HTK 29-31 (12-12)

NB II-es felnőtt bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 120 néző, Vezette: Juhász, Szilágyi. Orosháza: Wágner M., Majdán (kapusok), Pásztor, Sándor 3, Zalai 5, Simon 2, Kovács 2, Novák, Bella 5, Nagy 7, Blaskó 1, Zvolenszki 4, Sütő, Németh. Edző: Bárány Zsolt.

Egy igazi rangadó várt a kézilabdabarátokra vasárnap este az Eötvös-csarnokban, mindkét gárda nagy elszántsággal kezdte a találkozót. Az első félidőt sportszerű játék jellemezte, fej fej melletti küzdelmet nyújtottak a csapatok, egyik fél sem tudott elszakadni. Ezt jól tükrözi a félidei 12-12-es állás is.

A második játékrészt lendületesen indította az orosházi csapat, és folyamatosan 1-2 góllal vezetett egészen az 50. percig. Közben a felzárkózás lehetőségét is megadtuk az ellenfélnek: két hetest hibáztunk és két felelőtlen kiállításba is bonyolódtunk. Az 55. percben is döntetlent, 26-26-ot mutatott az eredményjelző, azonban pontatlan lövéseink és fiatalos kapkodásunk hozzásegített az ellenfelet három gyors gólhoz (58. p.: 26-29). A vezetést ezután a viszonylag idősebb és rutinosabb félegyháziak megtartották, és végül kétgólos sikert könyvelhettek el.

Bárány Zsolt edző: – Nagyon nehéz mérkőzés volt egy feljutásra aspiráns együttes ellen. Keményen kellett játszani és ez most meghaladta csapatunk képességeit. Tíz ziccert hagytunk ki, ez úgy látszik, végzetesnek bizonyult. A jövő héten megpróbálunk javítani.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.