Így látták…

ofkse_logoA Mezőkövesdi KC – Orosházi FKSE-LINAMAR bajnoki találkozó után adtak rövid nyilatkozatot a sajtó munkatársainak a két csapat képviselői.

Vladan Jordovic: – Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Nálunk több játékos is sérült volt, így ez eléggé megnehezítette a dolgunkat, csak gratulálni tudok a játékosaimnak, mivel ez egy nagyon fontos győzelem, egy igazán kiélezett mérkőzésen.

Zoran Radojevic: – Gratulálok a Mezőkövesdnek a fair, korrekt mérkőzésért. A mai nap sok probléma volt a sok sérülttel, de megpróbáltuk a maximumot kihozni magunkból, ami sikerült is, ezen a nehéz pályán.

adh

Holló Balázs, Molnár Ferenc, Vladan Jordovic és Zoran Radojevic (Fotó: MKC)

Molnár Ferenc: – Ekkora lehetőséget, mint amit ez a mérkőzés nyújthatott volna, úgy gondolom, hogy luxus nem kihasználni. Kettő ponttal állunk a bajnokság utolsó helyén, és két idegenbeli mérkőzést is úgy vesztettünk, hogy különösen az első félidőkben teljesen leblokkoltunk, a második félidőkben pedig próbáltuk menteni a menthetőt. Igazából ezen a mérkőzésen fej fej mellett haladva olyan hibákat vétettünk, különösen az előnyök kihasználásánál, illetve védelmi hibákat, ami úgy gondolom, hogy elfogadhatatlan mindenki részéről. Nagyon sajnálom, hogy ez a dolog így alakult, mert az elmúlt egy hétben maximálisan felkészültünk a mérkőzésre. Elnézést kérek a szurkolóktól és a nézőktől ezért a mérkőzésért, mert úgy gondolom nem ezért látogattak ki. Bízom benne, hogy a jövőben jobban fogunk szerepelni. Jövő héten Vácra látogatunk vendégségbe, ahol nem lehet más a cél, mint a győzelem, de a december 17-ig lezajló összes mérkőzésünk borzasztóan fontos lesz.

Holló Balázs: – Egy az egyben lekopíroztuk a mai meccset úgy, mint a gyöngyösi meccs első félidejét, úgy gondolom, hogy így nem lehet meccseket nyerni. A második félidőben, amikor vezethettünk volna, rengeteg technikai hibát vétettünk, ami megbosszulta magát.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.