Sima ifi győzelem

mkovesd16_150x150Az Orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es ifjúsági együttese szombaton délután a tabella utolsó előtti helyén álló Mezőkövesd otthonában vendégeskedett. Buday Dániel csapata magabiztosan hozta a két pontot.

Mezőkövesdi KC – Orosházi FKSE-LINAMAR 18-26 (8-15)

NB I-es bajnoki ifjúsági kézilabda-mérkőzés, Mezőkövesd, 60 néző. Vezette: Nyitrai, Panyi. Orosháza: Majdán, Varga I. (kapusok), Wágner L., Németh I., Csányi Z., Kollár 1, Sütő 6, Blaskó 3, Zvolenszki 11, Deák 1, Kiss Axel 4, Eperjesi. Edző: Buday Dániel.
Kiállítások: 12, ill. 8 perc. Hétméteresek: 5/4, ill. 9/9.

Jól kezdte a mérkőzést az orosházi csapat, már az elején jelentős előnyre tett szert (9. p.: 5-1). Zvolenszkiék magabiztosan őrizték vezetésüket a félidő végéig, folyamatosan megtartva az öt-hat gólos különbséget.

A második játékrész már kiegyenlítettebb küzdelmet hozott, az Orosháza kilenc perc alatt csupán egyetlen akciógólt szerzett – igaz, büntetőből még hármat. A hét-nyolc gólos különbség azonban állandósult a két csapat között, így a vendégek győzelme egy percig sem volt kétséges.

Buday Dániel edző: – A héten kisebb gondokkal, sérüléssel, betegséggel küzdöttünk, de jól reagált a csapat és egy kicsit felforgatott összeállításban is helytállt. Voltak hibák, amiket még javítani kell, de gratulálok a srácoknak, összességében elégedett vagyok.

Folytatás november 27-én (vasárnap) 15:00 órakor: Eger SBS Eszterházy – Orosházi FKSE-LINAMAR.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.