Rangadó az NB II-ben – találkozzunk vasárnap a csarnokban

baranyzs_smSzükség lesz a szurkolókra is, komoly mérkőzés előtt a Bárány Zsolt vezette U23-as csapatunk. Vasárnap hattól a félegyháziakkal „küzdünk meg”.

Nagy derbinek ígérkezik – összegzett trénerünk, amikor az esélyek felől érdeklődtünk. Bárány Zsolt szerint mindkét csapatnak kiemelt jelentőséggel bír a hétvégi bajnoki, rögtön hozzá is teszi: minden szurkolóra számítanak, sokan tartanak az ellenféllel is.

– Elszántak a fiúk, komolyan készülünk a vasárnapi rangadóra, érezzük a súlyát a bajnokesélyes Kiskunfélegyháza elleni találkozónak. Teljes a keretünk, bizakodva tekintek a mérkőzés elé, nagyon szeretnénk megszerezni a két pontot, és ezért mindent meg is teszünk. Tudomásom szerint nagy szurkolótábor kíséri az ellenfelet, így arra kérünk minden orosházi kézilabdabarátot, jöjjön el vasárnap este a csarnokba, hogy valóban hazai pályán érezzük magunkat – hangsúlyozza Bárány Zsolt edző.

Még egyszer az időpont az NB II-es bajnokihoz: november 13. vasárnap 18 óra OFKSE-LINAMAR U23 – P&P Kiskunfélegyháza. Várunk benneteket az Eötvös-csarnokban!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.