Biztos győzelem az NB II-ben

ball12Megvan a gyümölcse a fegyelmezett játéknak: Bárány Zsolt legénysége határozott kiállással hozta haza az értékes pontokat Békéscsabáról.

Békéscsabai BDSK – Orosházi FKSE-LNAMAR U23 24-36 (9-17)

NB II-es felnőtt bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Békéscsaba, Kazinczy Iskola sportcsarnok, 80 néző. Vezette: Járdi, Kazi. Orosháza: Wágner M., Majdán (kapusok), Pásztor Á. 2, Sándor 4, Bella 7, Zalai 6, Simon 4, Kovács 7, Novák 4, Nagy A., Kollár, Sütő 1, Blaskó 1, Zvolenszki, Szabó Cs. Edző: Bárány Zsolt.

Szombat kora délutáni mérkőzés várt az NB II-es felnőtt bajnokságban menetelő U23-as gárdánkra, Békéscsabán léptek pályára, ahol már az első percekben magukhoz ragadták a kezdeményezést.

Fegyelmezett, kemény védekezés jellemezte a mieink játékát, ezzel sikerült is hatástalanítani az ellenfél legerősebb játékosát. A sáncjáték és a kapusteljesítmény is magas szinten működött, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a mindössze 9 kapott gól a szünetig. A remek védekezés adta gyors indítások és lerohanások növelték előnyünket, mely 8 gól volt a szünetre.

A második félidőre sikerült ugyanezt a felfogást hozniuk a srácoknak, és ami még fontosabb: meg is tartaniuk. Néhány ifista játékos is lehetőséget kapott a találkozón, jól illeszkedtek be a meccs hangulatába. Az orosházi győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben ezen a délutánon.

Bárány Zsolt edző: – Nagyon jó ráhangolódás volt a két hét múlva esedékes rangadóra, amikor is a listavezető Félegyháza érkezik.

Íme, az időpont:
2016.11.13. vasárnap 16:00 OFKSE-LINAMAR U23 – P&P Kiskunfélegyháza.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.