Sima ifjúsági siker

ball31_150x150Jól küzdött és megérdemelten nyert az orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es ifjúsági együttese a Sport36-Komló csapata ellen a szombat délutáni bajnoki találkozón.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Sport36-Komló 24-15 (11-6)

NB I-es ifjúsági bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 75 néző. Vezette: Juhász, Szilágyi. Orosháza: Majdán, Varga I. (kapusok), Wágner L. 2, Németh I. 2, Andrikó 1, Kristofóri 1, Csányi Z., Curpás, Kiss Axel 4, Csányi R., Kollár, Sütő 6, Blaskó 2, Zvolenszki 6, Szabó Cs., Deák. Edző: Buday Dániel.
Kiállítások: 0, ill. 18 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 1/0.

Az első tíz perc kiegyenlített küzdelmet hozott a pályán, sőt rendre a komlóiak ragadták magukhoz a vezetést, bár az Orosháza mindannyiszor egyenlíteni tudott. Jót tett a csapatnak Buday Dániel időkérése, mert a csapat a játékrész dereka táján átvette az irányítást, s onnantól ki sem engedte a kezéből. Jó védekezés és kapusteljesítmény jellemezte az első félidő játékát, amit a kapott hat gól is jól jelez, Sütő pedig az ellenfél kapuját veszélyeztette jó hatásfokkal a másik oldalon.

adha

Sütő Martin (31) és Majdán Márk (99) csapatuk legjobbjai közé tartoztak

A második félidőben is az orosháziak akarata érvényesült, bár a 8. perc után egy rövid időre belealudtak a mérkőzésbe a hazai fiatalok, ekkor zsinórban négyszer volt eredményes a komlóiak 6-osa, Nyers Tamás. Ezzel még feljöttek mínusz ötre a vendégek, de aztán ismét az OFKSE játéka dominált, állandósult a nyolcgólos különbség a két együttes között. Az 59. percben már tíz is volt a differencia, végül a lefújásra kilenc maradt belőle, az orosházi fiúk megérdemelten arattak nagy különbségű győzelmet.

Buday Dániel edző: – Megszereztük a győzelmet, ez volt a legfontosabb, mindig az ilyen mérkőzések a legnehezebbek. Ilyen harcmodorú csapat ellen ritkán játszik az ember, passzív határig játszottak, fontos, hogy ilyenkor is megmaradjon a koncentrációnk. Ebben is van mit fejlődni. Összességében a küzdelemért és a győzelemért gratulálok a csapatnak, de azért van még javítanivalónk.

Következő ellenfelünk november 9-én, szerdán 16:30 órai kezdettel a NEKA együttese lesz az orosházi Eötvös-csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.