Jól küzdöttek a tartalékos serdülők

ball12Még mindig betegségek és sérülések sújtják a Kiemelt Serdülő Bajnokságban szereplő együttesünket. A nagy különbségű vereség ellenére a küzdőszellemre nem lehetett panasz.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Pick Szeged 17-42 (8-18)

Kiemelt Serdülő Bajnokság, Orosháza, 79 néző. V.: Hirth, Fazekas. Orosháza: Boldizsár, Mészáros, Varga (kapusok) – Curpás 5, Csányi R. 2, Szemenyei 2, Tatai, Kurta 4, Garai 1, Patakfalvi 1, Markó, Eperjesi 1, Dobrai 1. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc. Hétméteresek: 7/6, ill. 1/1.

Pásztor István: – Sajnos ismét öt sérült, illetve beteg játékos volt a csapatban, így nehéz volt úgy kidolgozni a taktikát a listavezető ellen, hogy esetleg meglepetést szerezzünk. Ahhoz képest, hogy tartalékosan álltunk fel, a srácok nagyon jól küzdöttek. Támadási és védekezési variációs lehetőségeink eléggé leszűkültek, de határozott és jó védekezést mutattunk, támadás-befejezéseinkkel voltak gondok, ebből szerzett sok könnyű gólt és szerzett nagy különbségű győzelmet a Szeged. Most egy hét szünet következik, bízom benne, hogy ezalatt a sérültek és betegek is felépülnek és már teljes csapattal tudunk kiállni a Mezőkövesd ellen. Köszönjük a szurkolást.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.