U14: megvan az első győzelem

handball_kid_smA gyermekbajnokság U14-es korcsoportjának I. osztályában a harmadik fordulót rendezték a hétvégén. Héjja Ádám csapata két ponttal gazdagodva tért haza Békéscsabáról.

Orosházi eredmények:

Orosházi FKSE – Törökszentmiklósi KE 12-15 (8-7)
Orosháza: Jónás Balázs, Opavszki (kapusok), Csizmadia 2, Dobrai 1, Dimák, Szabó A. 2, Pavuk 1, Janowszky B., Nadicsán, Bordás 1, Jónás Bence 1, Szabó M., Hegedűs 1, Csőke 1, Fodor 2.

Tiszaföldvár VSE – Orosházi FKSE 7-22 (3-12)
Orosháza: Jónás Balázs, Opavszki (kapusok), Csizmadia 2, Dobrai 2, Dimák, Szabó A. 2, Pavuk 3, Janowszky B. 2, Nadicsán 7, Bordás, Jónás Bence 1, Szabó M. 1, Hegedűs 1, Csőke 1, Fodor.

Héjja Ádám edző: – Gratulálok a fiúknak az első győzelemhez! A védelmünk mind a két mérkőzésen elfogadható volt, de sajnos a támadójátékunk vérszegényre sikerült főként az első meccsen, gólok nélkül nem tudunk meccseket nyerni. Hiányzott a küzdés, az akarat, a lendület a játékunkból és a hit, hogy meg tudjuk verni az ellenfelet. Ezen kívül a kapusaink teljesítményét ki szeretném emelni, mivel nagy segítséget nyújtottak hátulról a csapatnak. Továbbra is ezt a hozzáállást várom el tőlük! A szülőknek köszönjük a szurkolást!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.