Fegyelmezett csapatjáték kell – jön a Gyöngyös

vladanjordovic_2016A keddi kupasikert követően szombaton itthon lesz bajnokink az élvonalban. Jordovic mester szerint a cél a győzelem.

Október 8-án hazai környezetben készül pontgyűjtésre NB I-es férfi kézilabdacsapatunk. Törökszentmiklóson, a keddi kupameccsen jó játékkal biztos győzelmet zsebeltek be a fiúk, erre törekednek szombat este is.

– A Gyöngyös csapatát várjuk, mely hozzánk hasonlóan sokat változott a tavalyi gárdához képest. Ott van náluk egy tapasztalt mag Lele Ákossal az élen, valamint egy csoport fiatal magyar játékos. A nagyon nehéz sorsolás és kezdés után nekünk ez a hazai meccs különlegesen fontos. A győzelemhez szükségünk lesz egy fegyelmezett csapatjátékra, és arra, hogy minden játékos a pillanatnyi maximumát nyújtsa a pályán a szükséges energiával és motivációval együtt. Hiszem azt, hogy nagy harccal és odaadással hatvan percen keresztül elérjük a célunkat, ami győzelem a Gyöngyös csapata felett – emelte ki Vladan Jordovic.

Kemény csatára számít az ellenfél trénere is, erről ide kattintva olvashatnak, szombat 18 órától pedig várunk minden kézilabdabarátot a csarnokba, hiszen szükség lesz a támogatásra.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.