Debre kőkemény csatára számít

debreKét győztes mérkőzést követően készül az NB I-es bajnokság 5. fordulójára a B.Braun Gyöngyös csapata. Debre Viktor legénysége a Budakalász elleni hazai bajnoki siker, és a Magyar Kupában továbbjutást érő, nyíregyházi győzelem után szombaton Orosházán lép pályára.

A klub honlapján nyilatkozó gyöngyösi vezetőedző szerint a sorozatterhelés nem okoz komolyabb nehézségeket.

– A keddi kupameccs nem volt egy különösebben magas hőfokú mérkőzés, így sok olyan játékos is szerepet kaphatott, akik egyébként ritkábban lépnek pályára. A kulcsjátékosaink pihenni tudtak, vagyis nem különösebben fáradt a csapat. Sérültjeink rendbe jöttek, így a jelenlegi állapot szerint mindenki hadra fogható lesz Orosházán, egyedül Savo vállát nem érzem még az igazinak, mindamellett, hogy a Budakalász ellen ő is pályán volt – mondta a vezetőedző.

Debre Viktor arra számít, hogy az orosházi együttes mindent megtesz majd azért, hogy hazai pályán megszerezze első győzelmét.

– Ki vannak éhezve a győzelemre, és egészen biztosan mindent el fognak követni, hogy megszerezzék első pontjaikat. Kemény ellenfél lesz az Orosháza, kőkemény csatára számítok, de nekünk is meg lesz az esélyünk a győzelemre, és arra, hogy pontokkal térjünk haza.

A B.Braun Gyöngyös a Balatonfüred elleni győzelemmel álomrajtot vett a bajnokságban, majd két vereség következett, előbb Tatabányán, majd hazai pályán a Szegeddel szemben maradt alul a csapat. A negyedik fordulóban aztán elsősorban második félidei jó teljesítményükkel sikerült legyőzniük az újonc Budakalászt, kedden pedig továbbjutottak a Magyar Kupában Nyíregyházán. Abban biztosak lehetünk, hogy a hatalmas küzdőszellemmel bíró csapat szombaton is mindent meg fog tenni a győzelemért.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.