KSB: ellentétes félidők

ball33Serdülőink kedden Egerbe utaztak bajnoki mérkőzésre. Hibátlan első félidő után a fiúk már a zsebükben érezték a két pontot, hidegzuhany lett a vége.

SBS Eger-Eszterházy – Orosházi FKSE-LINAMAR 36-31 (16-21)

Kiemelt Serdülő Bajnokság, Eger, 50 néző. V.: Aczél, Paulovics. Orosháza: Boldizsár, Varga (kapusok) – Dobrai, Szemenyei 1, Kiss Axel 6, Csányi R. 3, Tatai, Kurta 5, Garai, Patakfalvi, Markó 2, Andrikó 10, Curpás 3, Eperjesi. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 2, ill. 4 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 4/3.

Pásztor István: – Nagyon sokat utaztunk, kicsit féltem is ettől, de hála Istennek a kezdésünk nagyon jól sikerült, az első félidőben mondhatni hiba nélkül játszottunk. Támadásunk és védekezésünk is pontos, fegyelmezett volt. A félidő sajnos nem jött jól nekünk, mert bár sok mindent megbeszéltünk és felhívtam a figyelmet, hogy ne üljünk rá az eredményre, de néhány játékos mégis úgy gondolta, hogy egyéni sportra vált. Így a taktikai fegyelmezetlenségekből adódóan sok könnyű indításgólt kaptunk, ötgólos előnyünk a második félidő közepére elfogyott, majd meg is fordult az állás és vereség lett a vége. Ez egy jó tanulópélda volt arra, hogy 50 percig tart egy mérkőzés.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.