Győzelemmel indítottak a serdülők

ofkse_serduloA Kiemelt Serdülő Bajnokság csütörtök délutáni nyitómérkőzésén az Orosháza fiataljai harcos, kiélezett találkozón győzelemmel mutatkoztak be az Eötvös-csarnok közönségének.

Orosházi FKSE-LINAMAR – B.Braun Gyöngyös 30-29 (18-16)

Kiemelt Serdülő Bajnokság, Orosháza, 50 néző. V.: Kiu G., Kiu T. OFKSE: Varga – Árus, Andrikó 4, Curpás 4, Kurta 3, Kiss Axel 9, Csányi R. 2. Cs.: Boldizsár, Mészáros (kapusok), Garai 2, Patakfalvi, Szemenyei 4, Tatai, Eperjesi 2. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 8, ill. 10 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 3/2.

Andrikó Ádám négy gólt szerzett (Fotó: Domján Róbert - OrosCafé.hu)

Andrikó Ádám négy gólt szerzett a találkozón (Fotó: Domján Róbert – OrosCafé.hu)

Pásztor István: – Kicsit megfogyatkozva, több sérülttel vágtunk neki a bajnokság első mérkőzésének, de a srácok maximális önbizalommal és nagyon jól felkészülve kezdték a bajnoki szezont. Nyitott védekezéssel kezdtünk, de hamar vissza kellett váltanunk hatosfalra, mert az ellenfél gyors támadásaival könnyen átjátszotta védelmünket. Az első félidő közepére sikerült felzárkóznunk és átvennünk a vezetést, amit a meccs végéig ki sem adtunk a kezünkből. Gratulálok a csapatnak, nagyon nagy tartásunk volt, végre láttam azt, hogy tudatosan és okosan kézilabdázunk. Köszönjük a szurkolóknak a biztatást.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.