Indítjuk a szezont – Jordovic mester optimista

jordo_midJövő héten megkezdődik NB I-es felnőttcsapatunk számára a bajnokság. A jelentősen átalakult keret kemény felkészülésen van túl. Elsőként a juniorválogatotthoz, majd szeptember 17-én Balatonfüredre utazunk. Vladan Jordovic vezetőedző értékel és adja a célokat is.

– A tavalyi együtteshez képest nagy változások történtek a csapatban, hét új játékos érkezett hozzánk, Antal Szabolcs, Döme Szabolcs, Nikola Markoski, Ferenczi Botond, Oláh Tamás, Nivo Levy és Morva Zoltán. Július 17-én a mátraházai edzőtáborral kezdtük meg a felkészülést, mindent beleadva, keményen dolgoztak a fiúk. Tíz edzőmeccset játszottunk, öt alkalommal győztünk, két döntetlennel és három vereséggel végeztünk. Mivel sok új játékosunk van, ezért idő kell, hogy összeszokjon a csapat. Dolgozunk is nagyon sokat, az idő előrehaladásával egyre jobban és jobban játszunk. Az idei bajnoki szezon még erősebbnek ígérkezik, mint a tavalyi, de optimista vagyok, és bízom benne, hogy a céljainkat elérjük.

A juniorválogatott minden csapattal megmérkőzik, de ezeknek a találkozóknak az eredményei nem számítanának bele a bajnokságba. Mi jövő kedden utazunk.

– A juniorválogatott elleni mérkőzéssel nyitunk, jómagam úgy tartom, nagyon jó dolog, hogy indulnak a bajnokságban, hiszen jót tesz a fiatal magyar játékosoknak tapasztalatszerzés szempontjából, ily módon tudják magukat fejleszteni és minőségi játékossá válni. Ami bennünket illet, nagyon várjuk már a bajnokság kezdetét, és azt, hogy az edzésformánkat átvigyük versenyformára. Győzelmi ambíciókkal megyünk a meccsre. Tisztában vagyunk azzal, hogy a fiatal játékosok meg akarják mutatni saját tudásukat és emiatt biztos nem lesz könnyű dolgunk, de ezzel a tudattal készülünk, készültünk a mérkőzésre – emelte ki Vladan Jordovic.

A juniorválogatott elleni mérkőzésünk szeptember 13-án, kedden 18:30-kor kezdődik Balatonbogláron.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.