A Mezőkövesd az év mérkőzésére készül

A Mezőkövesdi KC honlapján Rosta István vezetőedző nyilatkozott a mindkét csapat számára létfontosságú tálálkozó előtt.

Az alapszakaszban oda-vissza legyőzte az Orosházát a Mezőkövesdi KC, s a rájátszásban is ellentétesen kezdtek a felek: az MKC Dunaújvárosban tudott nyerni, a Békés megyeiek pedig otthon kaptak ki a Pécstől. Utóbbinak meg is lett az eredménye: a novemberben kinevezett Buday Ferenctől megvált a klub, helyére pedig Füzesi Ferencet helyezte vissza az elsnökség, akit egyébként az eredménytelenség miatt „száműztek” az utánpótláshoz.
– Csodát Füzesi Ferenc sem tud tenni két nap alatt, ám csapata lelkileg felszabadulva játszhat ellenünk. A játékosok egyrészt neki szeretnének majd bizonyítani, másrészt pedig a leváltott edzőnek. Abban biztosak lehetünk, hogy hajtani fognak – kezdte Rosta István, a Mezőkövesdi KC vezetőedzője.
– Az év mérkőzése következik számunkra, bár ennyi bajjal nem küszködtünk a szezon folyamán, mint most. Nyernünk kell, s a bennmaradás kérdése nagyjából el is dőlne. Nagyon nagy szükségünk lesz a közönségünk, szurkolóink segítségére, buzdítására, hogy legyőzük az alsóház favoritját. Ellenfelünk soraiban öt légiós, köztük válogatottak játszanak, a gárda költségvetése annyi, mint a másik három alsóházi csapatnak együttvéve – tette hozzá Rosta.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?