Két utánpótlás-győzelem a rájátszásban

Kiütötte a Kecskemétet az ificsapat a rájátszás szerdai találkozóján, a serdülők Mezőkövesden nyertek két góllal.

Orosházi FKSE – Kecskemét 43-23 (20-12)
NB I-es ifjúsági kézilabda bajnokság, rájátszás a 9-12. helyért
Orosháza, Táncsics-csarnok
Kiállítások: 14, ill. 6 perc
Hétméteresek: 5/4, ill. 3/2
Legjobb dobóink: Lászlai 9, Benák 7.
Hazai pályán folytatta a pontvadászatot az orosházi ifjúsági kézilabdacsapat szerda délután az NB I-es bajnokság rájátszásában, az ellenfél a Kecskemét volt.
Az egész mérkőzésen nagyszerű teljesítményt nyújtott az Orosháza, igazi csapatjátékot láthattunk, kidolgozott akciókkal és magabiztosan értékesített helyzetekkel, sok-sok ziccerrel. Az OFKSE ilyen különbséggel is megérdemelten nyerte a mérkőzést.
Füzesi Ferenc edző: – Nagyszerű meccset játszottunk. Megmondom őszintén, nem számítottam arra, hogy ilyen nagy különbségű lesz a győzelem. Nagyon elégedett vagyok.

Nyert a serdülőcsapat is

Mezőkövesd – Orosházi FKSE 24-26 (6-11)
NB I-es serdülő kézilabda-bajnokság, rájátszás 5-8. helyig
Kiállítások: 2, ill. 4 perc
Hétméteresek: 6/1, ill. 3/2
Legjobb dobóink: Csányi 5, Benák 5.
Az alapszakaszban vereséget szenvedett az orosházi együttes a Mezőkövesdtől, így visszavágásra készültek a fiúk. A sérültek ellenére keményen kezdték a találkozót az ifi kupa döntőjébe jutott hazaiak ellen. Az első félidő jó védekezésének köszönhetően 25 perc alatt mindössze 2 gólt tudott dobni a vendéglátó, több felállásban is sikeres volt a támadásunk is.
A második játékrész elején kissé szétesett az Orosháza védekezése, feljöttek a hazaiak két gólra, de az újabb szerkezeti átszervezés megtette a hatását, és ismét megnyugtató lett az előny. A végén kihagytunk egy hetest, de a mi kapusunk is védett egy büntetőt, így kétgólos vendéggyőzelemmel zárult a találkozó.
Kopornyik Zsolt edző: – A fiúk “felvették a munkásruhát”, keményen dolgoztak végig a meccsen. A győzelem a csapat sikerét mutatja.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?