Nagy küzdelem az NB I/B-s megyei rangadón

bekeslogo_smU23-as gárdánk itthon folytatta, és nem sokon múlott, a játék képe alapján a döntetlen talán igazságosabb lett volna. Ismét nagyot küzdöttek Bárány Zsolt tanítványai.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Békés Drén KC 27-28 (14-14)

NB I/B-s férfi felnőtt bajnoki mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 120 néző. Vezette: Murvai-Buzogány, Szilvási. Orosháza: Miklós, Lipták (kapusok), Szeitl 2, Knezevic 11, Pásztor M., Sándor 2, Pásztor Á., Nagy, Jancsó 4, Soós 1, Pámer, Branyiczki, Stojanov 4, Héjja 3, Simon, Bella. Edző: Bárány Zsolt. 

Megyei rangadónak adott otthont szombat este az Eötvös-csarnok, az NB I/B-s felnőtt bajnokság hétvégi körében a békésieket látta vendégül U23-as csapatunk. Mindkét gárda nagy várakozással nézett a találkozó elé, és ennek megfelelően kellően fel is készültek. Kiegyensúlyozott küzdelmet láthatott a közönség, végig fej fej mellett haladtak a csapatok, maximum 2-3 góllal húzott el egyik vagy másik fél. A félidő végére sem tudták döntésre vinni, 14-14 állt az eredményjelzőn a szünetben.

A második játékrészt nagy lelkesedéssel kezdték a mieink, magukhoz ragadták a kezdeményezést, és megléptek három góllal, előnyük egészen a 46. percig tartott. Ezt követően a hazai csapat fáradni látszott, a Békés rutinosabb játékosai pedig éltek a kínálkozó lehetőséggel. Az utolsó 7-8 percben a javukra tudták fordítani a mérkőzést és egygólos sikert könyvelhettek el.

Bárány Zsolt edző: – A mai napon is nagyot küzdött a csapat, sajnos a szerencsével továbbra is hadilábon állunk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.