NB I ifi: hozták a kötelezőt

_ball03Buday Dániel edző együttese a sereghajtó Komló csapatát fogadta vasárnap délután. Az orosházi fiúk hullámzó első félidő után végül magabiztos győzelmet arattak a találkozón.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Sport36 Komló 37-22 (19-14)

NB I-es férfi ifjúsági bajnoki kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös sportcsarnok, 73 néző. Vezette: Kiss J., Polgár. Orosháza: Majdán (kapus), Bella 8, Simon 2, Kristofóri 2, Zvolenszki 3, Németh 3, Szigetvári, Sütő 4, Novák 5, Kiss Alex 3, Blaskó 2, Wágner L. 4, Csányi Z., Andrikó 1. Edző: Buday Dániel.
Kiállítások: 2, ill. 4 perc. Hétméteresek: 8/8, ill. 7/5.

Jól kezdett az orosházi gárda, a 7. percben 5-1, a 14. percben már 10-3 állt az eredményjelzőn. Az első negyedórát követően aztán feltámadt a Komló – vagy talán a hazaiak vették kissé lazábbra a figurát -, de hiába igyekeztek a vendégek, 3-4 gólnál még így sem tudtak közelebb férkőzni ellenfelükhöz (22. p.: 14-11).

A második félidő még a komlói góllal kezdődött, de utána magukhoz ragadták a játék irányítását az Orosháza fiataljai. Bella Csabáék bő 10 perc alatt kilencet lőttek, míg csak két gólt kaptak, ezzel aztán a játékrész közepére el is dőlt a találkozó sorsa (16. p.: 29-18). Az utolsó 5 percben még rádobtak egy lapáttal Buday edző tanítványai, így végül magabiztos és megérdemelt 15 gólos hazai siker született.

Buday Dániel edző: – Egy olyan mérkőzés volt, amiről nagy valószínűséggel tudtuk, hogy meg fogjuk nyerni. Szokták mondani, hogy a kötelező győzelem a legnehezebb, így ez is egy kicsit döcögős volt, de örülök neki, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni és éltek is vele. Dolgozunk tovább, jövő héten pedig Vácra utazunk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.