U12: győzött az influenza

kidball_2Szombaton délután Kalocsán léptek pályára U12-es legényeink a Badó László utánpótlás régió felsőházában. A betegségektől sújtott csapatunk jól küzdött, de a végére elfáradtak, kimerültek a fiúk.

Orosházi FKSE – Pick Szeged 1. 20-11 (8-4)
Orosháza:
Jónás Balázs, Paulik Levente (kapusok), Nadicsán Marcell 5, Dimák Balázs 1, Árus Balázs, Bódai Szabolcs 1, Szabó Máté 2, Janowszky Botond 5, Borbély Levente 3, Hegedűs Márk 2, Jónás Bence 1, Furka Zsombor.

Gézengúz UKC Kalocsa – Orosházi FKSE 21-19 (7-11)
Orosháza:
Jónás Balázs, Paulik Levente (kapusok), Hegedűs Márk 1, Nadicsán Marcell 1, Dimák Balázs 2, Árus Balázs, Bódai Szabolcs 1, Szabó Máté 2, Janowszky Botond 7, Borbély Levente 3, Jónás Bence 1, Furka Zsombor 1

Kovács Attila edző: – Rossz előjelekkel utaztunk Kalocsára, három ember betegség miatt nem tudott velünk tartani, Szabó Máté és Janowszky Botond pedig betegen vállalta a 3 órás utazást és a játékot. Ennek ellenére az első meccsen magabiztos győzelmet arattunk a nagyon tehetséges, ám fiatal szegedi csapat ellen. A második meccsünket a hazai pályán játszó Kalocsa ellen játszottuk. 30 percig uraltuk a mérkőzést, 5-6 góllal is vezettünk, remekül védekeztünk. Ám az utolsó 10 percre kimerült a csapat, nem volt átütő erő a támadásokban és a védekezés sem volt már hatékony. Soós Peti és Nagy Attila kollégáimmal több variációt is kipróbáltunk, de nem tudtunk segíteni kívülről, így a végére az influenza legyőzte a csapatot.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.