Jordovic: a győzelemért indulunk szerdán

jordo15_01_smFebruár 3-án 17:45 órai kezdettel hazai közönség előtt lépünk pályára, az ellenfél a Mezőkövesdi KC, a cél pedig a legjobb négy közé jutni a Magyar Kupában.

Szerda este fontos mérkőzés előtt áll felnőtt férfi kézilabdacsapatunk, a kupasorozat keretében a Mezőkövesd érkezik.

– A tavaszi szezont kupamérkőzéssel nyitjuk a Mezőkövesdi KC ellen. Mindent beleadunk, hogy ellenfelünket legyőzzük és bekerüljünk a legjobb négybe. Tudjuk, hogy a Mezőkövesd csapata erősödött három új játékossal, de a kupa versenysorozata specifikus, egy mérkőzés dönt. A felkészülési meccseken az utolsó 20 napban csapatunk jó formát mutatott. Különösen a Nexe SEHA-ligás gárdája ellen, ahol egyenrangú ellenfélként játszottunk. Megpróbálunk ezen a szinten még emelni, és hiszem azt, hogy ez elég lesz a győzelemhez, nem elfelejtve és tisztelve Skaliczki Lászlót mint edzőt, és játékosait egyaránt – emelte ki trénerünk, Vladan Jordovoic.

– A Magyar Kupa keretében célunk, hogy a város és a klub hírnevét öregbítve a négy közé jussunk, és az áprilisi döntőben lehetőségünk legyen a legjobbak közt küzdeni – mondta el Vajer Tamás klubelnök.

Ahogyan arról már beszámoltunk, a Magyar Kupa találkozó az eredetileg meghirdetett időponttól eltérően 15 perccel korábban, azaz 18:00 óra helyett 17:45-kor kezdődik, mivel a mérkőzést az M4 sportcsatorna élőben közvetíti.

A négyes döntőbe jutásért Orosháza-Mezőkövesd és Csurgó-Balatonfüred találkozókra kerül sor. A 2014-2015. évi férfi NB I 1-2. helyezettjei, az MVM Veszprém és a MOL Pick Szeged az áprilisi négyes döntőben kapcsolódnak be a küzdelmekbe.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.