OSB: továbbra is tartalékosan

ball33Továbbra is sérülések sújtják serdülő együttesünket, így a listavezető Békés ellenében minden igyekezete ellenére nem sok esélye volt Pásztor István edző csapatának.

Békési FKC – Orosházi FKSE 33-19 (16-8)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság felsőházi középdöntő, Békés, 30 néző. V.: Szabó I., Szegedi. OFKSE: Boldizsár, Varga (kapusok), Balogh I., Andrikó 7, Blaskó 4, Csányi R., Cvitkó, Csányi Z. 5, Szemenyei 1, Tatai, Földi 1, Eszes 1, Kollár. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 14, ill. 2 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 1/1.

Pásztor István: – Jól kezdtük a mérkőzést, 10-15 percig fej fej mellett haladtunk. A múlt heti sérültjeink még nem épültek fel, most is elég tartalékosan utaztunk el, ráadásul sajnos a 15. percben Balogh István combsérülést szenvedett, így még egy játékosunkat elveszítettük. Így is próbáltuk tartani a tempót, de kapusaink a távoli lövéseket nehezebben tudták hárítani, így több gólt kaptunk. Rendezetlen védelem ellen és felállt fallal szemben is jól támadtunk, de a technikai hibáknak köszönhetően sajnos vereséget szenvedtünk. Reméljük, hogy gyógyulnak a sérültjeink, és a következő találkozóra már fel tudunk állni.

Serdülőink január 27-én, szerdán a megyeszékhelyre, a Békéscsabai DKSE otthonába látogatnak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.