Magabiztos győzelem az edzőmeccsen

radojevic_smCsütörtök este lejátszotta soron következő edzőmérkőzését az NB I-es orosházi férfi kézilabdacsapat. Az ellenfél a Romániából, Resicából érkezett HC Adrian Petrea csapata volt. A tavaszi szezonra formálódó együttesünk magabiztos győzelmet aratott.

Orosházi FKSE-Linamar – HC Adrian Petrea 29-26 (21-11)

Nemzetközi felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 100 néző. V.: Bán, Szloska. Orosháza: Herjeczki — Komporály 7, Suhonjic 2, Radojevic 3, Mazic 1, Stranigg 3, Németh L. 3. Cs.: Miklós, Lipták (kapusok), Szeitl 1, Berta, Knezevic 1, Varsandán Á., Zabic 2, Pásztor M., Tárkányi 3, Németh G. 1, Cemas 2. Vezetőedző: Vladan Jordovic. A Resicabánya legjobb dobói: Vaidasigan 7, Stracenko 4, Lela 3.

Két frissen igazolt játékossal felálló együttesünk hamar egyértelművé tette, hogy ezen az estén csak egyesélyes lehet a mérkőzés. Mindjárt az első percekben ellépett ellenfelétől. A felkészülés jelen fázisában még természetes apróbb hibákat persze “bemutatták” a fiúk, de a 21. percre elért tízgólos vezetés mindennél beszédesebben jelezte a hazai fölényt.

Helyenként látványos dolgokat mutattak be a srácok, a románok pedig csak asszisztálni tudtak a bemutatóhoz. Két újoncunk, a lövő pozícióba igazolt Zoran Radujevic és a beálló Igor Zabic ígéretes megmozdulásokkal vétette észre magát.

Helyenként látványos dolgokat mutattak be a orosházi srácok, a románok csak asszisztálni tudtak (Fotó: Rajki Judit)

Helyenként látványos dolgokat mutattak be a orosházi srácok, a románok csak asszisztálni tudtak (Fotó: Rajki Judit)

A hazai csapat mestere, Vladan Jordovic a második félidőben nagyon sok lehetséges összeállítást próbált ki. A sok csere és a magabiztos előny aztán oda vezetett, hogy egy kicsit könnyedebben vették a fiúk a mérkőzést és a végig fegyelmezetten játszó vendégek tudtak egy kicsit kozmetikázni az eredményen.

A hazai csapatban meggyógyult a sokáig sérült Németh László és Németh Gábor, és a többiek is szemmel láthatóan jó erőben várják az első éles megmérettetéseket. A két új játékos csapatba illesztése, a játék összecsiszolása most az első számú feladat Jordovic mester és a csapat számára.

Vladan Jordovic: – Össze kell csiszolni a hátralevő időben a gárdát. A Mezőkövesd elleni Magyar Kupa negyeddöntőig még rengeteget fogunk ezen dolgozni. A két újonc munkájával eddig elégedett vagyok, különösen Radujevic rutinjára volt nagy szükség.

Az OFKSE csapatát legközelebb hétfőn 17 órától láthatjuk az Eötvös-csarnokban, amikor a kissé nagyobb erőpróbát jelentő Vác csapata lesz az ellenfél.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.