Hosszabbítás szélen és kapuban

shakeKét játékossal is szerződést hosszabbított klubunk szerdán, Németh László további két évre, Herjeczki Balázs három évre írt alá élvonalbeli csapatunkhoz.

Összeszokott, a sikerekért együtt gondolkodó és dolgozó csapat kialakítása és fenntartása – ez az egyik legfőbb célja egyesületünknek. Az elmúlt héten hírt adtunk arról, hogy NB I-es gárdánk csapatkapitánya, Buday Dániel írt alá szerződést a továbbiakra, tegnap pedig érkezett a hír a klubelnöktől: újabb két meghatározó játékos hosszabbított.

– Szélsőnkkel, Németh Lászlóval két évre írtunk alá, hálóőrünk, Herjeczki Balázs további három évre hosszabbított. Mindkét játékos munkájával elégedett a szakvezetés, a csapat meghatározó tagjairól van szó, ezért is örömteli, hogy sikerült megegyeznünk. Egyesületünk célja, hogy lehetőségeinkhez mérten hazai játékosokkal töltsük fel a keretet. Természetesen ez nem egyszerű feladat, ezért is jó, amikor meghatározó, kiváló tudással rendelkező hazai kézilabdások hosszabbítanak – emelte ki Vajer Tamás klubelnök.

_lacabazsi

Németh László és Herjeczki Balázs

– Szeretek a vezetőedzővel együtt dolgozni, és szeretem ezt a csapatot, fontos nekem. Nem vagyok egy „vándorló” játékos, öt évet Veszprémben, ugyanennyit Füreden játszottam, és most itt is szerződésem van az ötödik évemig. Nagyban befolyásolt a döntésemben, hogy meghallgattam a terveket, és úgy látom, ütőképes csapat van kialakulóban – emelte ki Németh László.

– Sokat jelent ez a kontraktus, hiszen így továbbra is a szülővárosomért és nevelőegyesületemért küzdhetek a pályán, Orosházán. Szeretnék tovább fejlődni Jordovic mester keze alatt – hangsúlyozta Herjeczki Balázs.

Csapatunk ma játssza idei első itthoni előkészületi mérkőzését, az ellenfél 17 órától a Resicabánya együttese.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.