Menetel az OSB-csapat

Az Orosházi FKSE együttese veretlenül áll a nyílt serdülő bajnokság felsőházi rájátszásában.

Diósgyőri KC-MISI – OFKSE 15-38 (7-23)
Vezette: Csörgő László, Vitális Gábor
Kiállítások: 14, ill. 12 perc
Büntetők: 1/1, ill. 3/2
Legjobb dobók: Bodnár 5, ill. Döme 7, Tóth 6.
Hosszú utazás és a késői kezdés mellett volt drukk, hiszen idegenben kellett bemutatkozni a rájátszás felsőházában. Ide is utaztak szurkolók és az ő biztatásuknak is köszönhető, hogy a csapat rendkívül taktikusan, a durvaságokat is átvészelve szerezte meg a győzelmet.
Kopornyik Zsolt edző: Koncentrált játékkal fontos pontokat szereztünk.

OFKSE – Nyíregyházi KSK Nyírsuli 27-18 (16-5)
Vezette: Ökrös László, Szegedi Zsolt
Kiállítások: 26, ill. 14 perc
Büntetők: 4/2, ill. 4/4
Legjobb dobók: Döme 5, Pámer 4, ill. Papp 7
A Nyíregyháza ellen mindig nehéz játszani. Szívós, szervezett csapat, aki különösen otthon villogtatja oroszlánkörmeit. Ragyogó első félidő utána a másodikban elszórakozták a helyzeteket a cserejátékosok, ezért a nagyobb arányú győzelem helyett munkás, szenvedős második játékrész kerekedett.
Kopornyik Zsolt edző: Amit az első félidőben felépítettünk, azt a második játékrészben sikerült lerombolnunk. Sajnálom, hogy nem mindenki élt a lehetőséggel, amit kapott.

Debreceni KSE – OFKSE 25-36 (12-18)
Vezette: Pusztai Tamás, Sipos Lajos
Kiállítások: 0, ill. 2 perc
Büntetők: 0/0, ill. 0/0
Legjobb dobók: Uzonyi 9, Kiss 7, ill. Bagdi 10, Megyeri 7
Kemény ellenfél, jó tempójú, sportszerű ütközet – így jellemezhetnénk a Cívisvárosi kirándulást. A csapatmunka dominált és ez meghozta a titkon remélt sikert.
Kopornyik Zsolt edző: Kitűnő felépítésű játékosok alkotják a Debrecent, nehéz feladatot oldottunk meg fegyelmezett csapatjátékkal.

OFKSE – Mezőkövesdi KC 24-17 (14-8)
Vezette: Őry István, Kolarovszki Zoltán
Kiállítások: 6, ill. 6 perc
Büntetők: 0/0, ill. 5/2
Legjobb dobók: Döme 5, Megyeri 5, ill. Bán 8
A másik csoport legerősebb együttesét láttuk vendégül, a mérkőzés a csoport első helyéről döntött. A mérkőzés tétjének híre gyorsan elterjedt, mert a mezőkövesdi vezetők mellett az itt vendégeskedő csurgói edzői stáb – élén Bakó Botonddal – és a hazai felnőtt csapat vezetőedzője, Buday Ferenc is tiszteletét tette a Táncsics Csarnokban. Nagyon idegesen kezdtek a csapatok, 4 perc után még nem jegyeztünk gólt. A félidőre elhúzott a nagyon jól védekező hazai csapat, aztán kicsit felzárkózott a Kövesd, végül azonban magabiztos hazai győzelmet tapsolhatott a publikum. Méltán jegyezhetjük meg, hogy rangadót nyert az orosházi együttes, mellyel nagy lépést tett az országos döntő felé.
Kopornyik Zsolt edző: Jó kezdés után kicsit visszaestünk, de amikor ismét belőttük a ziccereket, ismét stabilizálódott előnyünk. Iszonyatosan fontos 2 pontot szereztünk meg.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

1 Response to Menetel az OSB-csapat

  1. hogy van ez? szerint:

    Miért van az, hogy ezen az oldalon az utánpótlással kapcsolatban mindig csak a pozitív híreket írják meg? Nagyon szép az OSB csapat szereplése, de mi is történt pontosan az ERIMA bajnokság fiú 95-ös mezőnyben, ahol az egyik favorit az Orosháza volt… Taktikázás, hazai pályán kiesés, óvás, ismét óvás… Meg aztán az NB I. serdülő 8. helyen szerénykedik, erről se ír senki?! Hogy is van ez? egy kézilabdát szerető személy

Vélemény, hozzászólás?