Újabb győztes meccs az OSB-ben

Tovább menetel az Orosházi FKSE az Országos Serdülő Bajnokságban, csütörtökön a miskolci sportiskolát verték hazai pályán.

Csütörtök délután a Táncsics-csarnokban fogadta az OFKSE a Diósgyőri KC-MISI együttesét az Országos Serdülő Bajnokság felsőházi rájátszásában, és magabiztos, 36-10 arányú győzelmet aratott. A meccs után Kopornyik Zsolt edző elmondta, a felsőházi rájátszásban az első kör már lement, ott négy meccsből négyet nyertek, most kezdődtek a visszavágók.
– A mai találkozón olyanok is játéklehetőséget kaptak, akik eddig kevesebbet voltak a pályán. A második félidő elején akadozott egy kicsit a támadójátékunk, de gyorsan helyreállt, és nagyarányban tudtunk nyerni. Jó volt a védelem, és sok lerohanás gólt szereztünk – hangsúlyozta az edző.

A serdülő csapat eddig minden meccsét megnyerte

A jövő héten Nyíregyházán játszik a csapat, majd jön a Debrecen, és idegenben a Mezőkövesd elleni találkozó. Kopornyik Zsolt elmondta, a cél bekerülni az országos döntőbe.
– Mindenképpen az a célunk, hogy bejussunk az országos döntőbe. Erre jó esélyünk van, mivel 25 mérkőzésből 25-öt sikerült eddig nyernünk. Még egy meccs kell ahhoz, hogy bebiztosítsuk magunkat, és megnyerjük a jogot az országos döntőre.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?