Edzőmeccsek a Csurgó ellen

Egy vereség, egy döntetlen csapatunk mérlege, a következő bajnoki a Fradi ellen lesz.

Csütörtök délután és péntek délelőtt edzőmérkőzéseket játszott az Orosházi FKSE NB I-es férfi kézilabdacsapata a Csurgó ellen. Az első meccset az Eötvösben 43-31-re nyerték a vendégek, a pénteki találkozón a szünetben 13-9-re vezettünk, a vége 22-22-es döntetlen lett.

A mérkőzések után Buday Ferenc edző elmondta, hogy ebben a fázisban felkészülési meccset játszani igazából szakmailag nem indokolt, de a mi esetünkben, amikor a januári kezdettől nagyon nagy volt a személyi fluktuáció, indokoltnak tűnik, és tartoztunk is a Csurgónak a páros mérkőzéssel.
– Az elmúlt meccseken, foglalkozásokon úgy alakult, hogy a meghatározó játékosok sérülés miatt kiestek. Ezerrel dolgozunk azon, hogy minél előbb visszatérjenek. A többiek a pénteki mérkőzésen jelesre vizsgáztak. Csütörtökön nem ment olyan jól a játék, sok volt a technikai hiba, de nagy szívvel játszott a csapat.

Az edző kiemelte, bíznak abban, hogy ha nem is az alapszakasz hátralévő mérkőzésein, de a rájátszásban sikerül a kitűzött célt elérni.

Hasznosnak értékelte a meccseket a Csurgó edzője is. Bakó Botond elmondta, hogy csütörtökön magabiztos győzelmet arattak, pénteken pedig egy gyenge meccset játszottak sok hibával.
– Tudtuk gyakorolni azokat a szituációkat, amiket elterveztünk, és mindenkinek játéklehetőséget adtunk.

Az OFKSE következő bajnoki meccse idegenben lesz a Ferencváros otthonában jövő hét végén, majd a Kecskemétet fogadjuk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?