Közösen az egészségért!

Egészségmegőrző napot tart az Orosházi FKSE-LINAMAR és a GENERALI vasárnap 9:00 órától az Eötvös sportcsarnokban. A rendezvényre minden korosztályból várják az érdeklődőket a szervezők.

Az egészségnapon színes programok fogadják a látogatókat. Természetesen minden az egészség, az egészséges életmód körül forog majd ebben a néhány órában.

A rendezvény a hivatalos megnyitó után közös tornával indul, majd az OFKSE tart szivacskézilabda-bemutatót a felnőttcsapat játékosainak közreműködésével. A szervezők rajzpályázatot is kiírtak óvodások számára, ennek eredményhirdetése 10:30-kor kezdődik, a legjobb pályamunkát készítő apróság pedig több tízezer forint értékű, sportszerekből összeállított ajándékcsomaggal gyarapíthatja óvodai csoportját. Lesz még gyógytornász- és tape-, valamint TRX-bemutató, aerobic, de egészséges ételek elkészítésére is lehetőség nyílik majd a Tisza iskola szakácsainak jóvoltából.

Természetesen számos egyéb érdekes és szórakoztató program várja még az érdeklődő kicsiket és nagyokat egyaránt: lesz sporttotó értékes nyereményekért, arcfestés, ugrálóvár, lufihajtogató bohóc, bemutatkoznak az OFKSE kézilabdás csoportjai, valamint alkalom nyílik ételkóstolásra, vércukor- és vérnyomásmérésre is.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.