U10: magabiztosabban kell küzdeni

Kalocsára utazott az elmúlt hétvégén Kósa Balázs edző és U10-es csapata a kisiskolás bajnokság második körében. Az orosházi gyerekek a Kecskeméti Sportiskola és a Soltvadkert csapataival mérkőztek meg.

A nyitómeccsen az első félidőben jól tartották magukat a fiúk, de a folytatásban megilletődötten küzdöttek, így elhúzott és nyert a Kecskemét. A második találkozón aztán javítottak Kósa Balázs tanítványai és magabiztos győzelmet arattak. Orosházi eredmények:

Kecskeméti Sportiskola – Orosházi FKSE 24-14 (9-7)
Soltvadkerti KUSE – Orosházi FKSE 9-20 (6-11)

A csapat tagjai: Tóth Nándor, Tóth Attila, Nánási Máté, Szénási Vendel, Janowszky Soma, Gábor Zalán, Császár Áron, Somogyi Szabolcs, Szilasi-Horváth Márk, Ökrös Zsombor.

Kósa Balázs edző: – Az első mérkőzésen a bajnokság egyik legjobb csapatával játszottunk. Az első félidőben még tudtuk tartani magunkat, de a második félidőben kijött a két csapat közötti különbség. Sok játékos megilletődötten játszott. A legfontosabb, hogy ezen tudjunk változtatni a jövőben. A második meccsen felszabadultan játszott a csapat és egy jó erőkből álló Soltvadkertet sikerült megvernünk viszonylag simán.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.