U14: érvényesült a papírforma

Az elmúlt hétvégén Gyulán szerepelt U14-es csapatunk a Badó László utánpótlás régió megyei fordulójában. Héjja Ádám edző együttese szombaton a csoport két legerősebb gárdájával találkozott.

Az orosházi nem boldogultak csoportjuk két éllovasával, a Békéscsabával és a Békéssel, így mindkét alkalommal vesztesen hagyták el a pályát. Orosházi eredmények:

Békéscsabai DKSE – Orosházi FKSE 32-17 (14-7)
OFKSE: Sebők Balázs, Mészáros István, Boldizsár Dominik (kapusok), Janowszky Botond, Szemenyei László 9, Garai Gergő 3, Kiss Roland, Kiss Szabolcs, Patakfalvi Botond 1, Dobrai Dávid 3, Bárány Ferenc, Kurta Roland 1, Szabó Attila, Pavuk Martin Tamás.

Orosházi FKSE – Békési FKC 10-27 (4-13)
OFKSE: Sebők Balázs, Mészáros István, Boldizsár Dominik (kapusok), Janowszky Botond 1, Szemenyei László 1, Garai Gergő 2, Kiss Roland, Kiss Szabolcs, Patakfalvi Botond, Dobrai Dávid 4, Bárány Ferenc 1, Kurta Roland, Szabó Attila 1, Pavuk Martin Tamás.

Héjja Ádám edző: – Mind a két mérkőzésen erősebb és nagyobb ellenfelekkel talàlkoztunk, ez a végeredményekben meg is mutatkozott. Három-négy kiemelkedő teljesítmény volt a csapatunkban, ezáltal a csapat többi tagjàt is arra ösztönözném, hogy kövessék az ő példájukat és akkor ilyen csapatok ellen bravúrokra lehetnénk képesek. A szülőknek pedig köszönjük a szurkolást.

Folytatás november 21-én, szombaton hazai pályán, a Táncsics sportcsarnokban 9:00 órától az Újkígyós, 15:00 órától pedig a Köröstarcsa csapatai ellen.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.