NB I/B: bravúros döntetlen

Ez igazi férfimunka volt – így összegzett a vasárnap esti találkozó után Bárány Zsolt edző. Ikszeltek a fiúk a Nyíregyházával hazai pályán.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Nyíregyházi KC 25-25 (10-11)

NB I/B-s bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 220 néző. Vezette: Bujdosó, Mihály. Orosháza: Miklós – Héjja 5 (3), Nagy A. 9, Szeitl 3, Bella, Sándor 4, Jancsó. Csere: Kurán (kapus), Pásztor M. 2, Soós 2, Pásztor Á., Jóga, Simon, Zalai, Pámer, Barnyiczki. Edző: Bárány Zsolt.
Kiállítások: 10, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 1/1.

Hazai mérkőzéssel indította a novembert U23-as csapatunk, vasárnap este a Nyíregyháza érkezett az Eötvös-csarnokba. Nagy összpontosítással kezdte a találkozót mindkét gárda, hosszú lefolyású támadások, precíz védekezés jellemezte a játékot. A kiegyenlített küzdelmet mutatta az eredmény is: 10. perc 3-3, 18. perc 7-7, 23. perc 9-9, a félidőre egygólos vendégelőnnyel mentek a csapatok.

A második játékrészre az ellenfél jött ki frissebben, a 34. percben 12-14 állt az eredményjelzőn, azonban a mieink egy igen eredményes hat percnek köszönhetően megfordították a mérkőzést: a 40. percben 17-14, a 46. percben már 20-16 volt nekünk. A vezetést tudtuk is tartani, egészen a meccs utolsó 5 percéig. Ekkor a kiállításnak, illetve a becsúszott hibáknak köszönhetően felzárkóztak a vendégek, ki is egyenlítettek. A végén parázs hangulatban, de kellő figyelemmel sikerült itthon tartani az egy pontot. A bravúros eredményhez nagyban hozzájárultak Miklós Gergő kiváló védései, és Nagy Attila kilenc gólja.

Bárány Zsolt edző: – Legmerészebb álmomban sem gondoltam, hogy ilyen csodálatos esténk lesz, játékosoknak, szurkolóknak egyaránt. Gratulálok a csapatnak, ez igazi férfimunka volt.

A következő feladat: 2015. november 15. vasárnap 18:00 óra, Füzesabonyi Sport Club – Orosházi FKSE-LINAMAR U23.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.